Maarakennusta Oulussa ja lähialueella

Ota yhteyttä

Olemme ylpeitä sitoutumisestamme asiakastyytyväisyyteen ja omistautumisestamme luotettavien ja ammattitaitoisten palvelujen tarjoamiseen. Olitpa sitten omakotitalon omistaja, kaupallinen rakennuttaja tai kunnallinen taho, meillä on asiantuntemusta ja kalustoa tarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Maarakentamista vankalla kokemuksella

Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen maarakennuspalveluiden ammattitaitoa. Kokeneet työntekijämme käyttävät työmaalla vankkaa kokemustaan ja pitävät huolen, että jokainen projektimme toteutetaan tehokkaasti, turvallisesti ja korkeimpien standardien mukaisesti.

 

Tarjoamme laajan valikoiman maansiirtopalveluja.

Kaivinkone kaivaa kuoppaa

Työmaan valmistelu

Voimme auttaa valmistelemaan työmaasi rakentamista varten raivaamalla maata, tasoittamalla maaperää ja varmistamalla, että työmaa on valmis rakentamista varten.

Keltainen kaivinkone

Kaivuutyöt

Tiimimme pystyy hoitamaan monenlaisia kaivuuhankkeita pienistä asuinrakennustöistä suuriin kaupallisiin hankkeisiin. Käytämme uusinta tekniikkaa varmistaaksemme tarkkuuden ja täsmällisyyden ja minimoidaksemme samalla ympäröivälle alueelle aiheutuvat häiriöt.

Kaivinkone maanrakennustyömaalla

Maisemointi

Voimme auttaa uusien maisemien rakentamisessa, mukaan lukien tukimuurien, polkujen ja muiden maisemointipiirteiden asentamisessa. Olipa kyseessä sitten omakotitalon piha, jota haluatte piristää, tai isompi kokonaisuus vaikkapa kokonaiselle asuinyhtiölle, meiltä löytyy ammattitaito, kalusto ja tekijät.

Kaivinkone purkaa rakennusta

Purkutyöt

Tiimimme voi auttaa rakennusten ja rakenteiden purkamisessa, mukaan lukien roskien poistamisessa ja alueen valmistelussa tulevaa rakentamista varten.