Maarakennustyöt, kuljetukset ja kunnossapitopalvelut laadukkaasti Pohjois-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä

JS-Infran palvelu kattaa maarakennustyöt, kuljetukset ja kunnossapidon. Palvelemme pääosin Pohjois-Pohjanmaalla, mutta kuljetukset onnistuvat tarvittaessa myös muualle Suomeen.

 

Palvelemme kokemuksen mukanaan tuomalla vahvalla ammattitaidolla ja tinkimättömällä asenteella. Varmistamme sen, että lopputulos on varmasti laadukas.

Kuljetuspalvelut ammattitaidolla

Tarjoamme monipuolista kuljetuspalvelua laadukkaalla kalustolla ja pitkällä kokemuksella. Kuljetamme esimerkiksi kappaletavaraa, koneita, laitteita ja maa-ainesta asiakkaidemme vaihtelevien tarpeiden mukaan. Hoidamme sekä yhden kuorma-auton kuljetukset että vaativat erikoiskuljetukset.


Avullamme kuljetukset onnistuvat luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Ymmärrämme, että kuljetuksista voi riippua esimerkiksi koko rakennusurakan eteneminen. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Kuljetuspalvelut

Maarakennusta pieniin ja suuriin tarpeisiin

Palvelumme kattaa kaikenlaiset maarakennustyöt sekä pienissä että suurissa kohteissa. Saat meiltä esimerkiksi pohjarakennustyöt, piha- ja salaojatyöt, teiden pohjatyöt ja saneeraukset, maanajot ja purkutyöt.


Meiltä löytyy myös monenlaista rakennushankkeissa tarvittavaa maa-ainesta, jonka pystymme kuljettamaan työmaalle monipuolisen kalustomme avulla. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Maarakennus

Kunnossapitoa kaikkina vuodenaikoina

Huolehdimme kiinteistöjen kunnossapidosta ympäri vuoden. Auraamme, hiekoitamme ja hoidamme lumenajoja talvella. Kesäaikaan saat meiltä tarvitsemasi niitto- ja murskaustyöt. Palvelumme kattavat myös muun muassa urheilualueiden kesä- ja talvikunnossapidon.


Avullamme pidät kiinteistösi kunnosta ja turvallisuudesta huolta vaivattomalla ja luotettavalla tavalla. Hoidettu kiinteistö on myös esimerkiksi asukkaiden kannalta viihtyisä. Lue lisää talvi- ja kesäkunnossapidon palveluistamme.

Kunnossapitopalvelut

Tutustu kalustoomme!

Käytössämme on monipuolinen ja uudenaikainen kalusto, jolla kuljetukset, maarakennus ja kunnossapito onnistuvat sujuvasti kaikenlaisissa tilanteissa. Kalustoomme kuuluu kaivinkoneita, pyöräkuormaajia, kuljetuskalustoa ja tieliikennetraktoreita.

 

Tutustu tarkemmin kalustolistaukseemme ja kysy tarvittaessa lisää!

Kalusto