Talvi- ja kesäkunnossapitoa Oulun alueella

Ota yhteyttä

Laadukasta kunnossapitopalvelua

Tarjoamme kattavat kunnossapitopalvelut Oulun alueella. Varmistamme, että kiinteistönne on turvallinen, houkutteleva ja hyvin hoidettu ympäri vuoden.

 

Olemme erikoistuneet erilaisiin kunnossapitopalveluihin. Alla olevan listan avulla pääset tutustumaan tarkemmin tarjoamiimme palveluihin. Kannattaa olla meihin yhteydessä, jos sinulla on tarve jollekin laajemmalle palvelukokonaisuudelle, autamme mielellämme!

Aura-auto auraa lunta

Teiden ja rakennusten pihojen lumenpoisto

Kokenut ammattilaisryhmämme käyttää huipputeknisiä laitteita poistaakseen lumen teiltä ja rakennusten pihoilta nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme luotettavaa ja läpinäkyvää palvelua, jolla varmistamme, että kiinteistönne ympäristö pysyy turvallisena, saavutettavana ja houkuttelevana ympäri talven. Samalla saatte tekijän, jonka aikatauluihin voi luottaa.

Lume auraus tieltä

Lumenauraus

Tehokkaalla kalustollamme voimme poistaa lumen nopeasti ja tehokkaasti kiinteistöiltäsi, kuten parkkipaikoilta, ajoteiltä ja jalkakäytäviltä. Pystymme hoitamaan kaikenkokoiset lumenauraustyöt ja varmistamaan, että kiinteistösi on puhdas ja helppokulkuinen.

Tien hiekoitus

Hiekoitus

Käytämme hiekkaa ja hiekoitushiekkaa parantaaksemme pitoa jäisillä pinnoilla, mikä auttaa estämään liukastumisia ja kaatumisia. Tiimimme voi auttaa varmistamaan, että kiinteistösi on turvallinen ja helppokulkuinen myös talven ankarimmissa sääolosuhteissa.

Henkilö leikkaa ruohoa

Niitto ja murskaus

Talvikunnossapitopalvelujen lisäksi tarjoamme myös niitto- ja murskauspalveluita, joiden avulla voimme ylläpitää kiinteistösi ulkonäköä ja turvallisuutta kesäkuukausina. Tiimimme käyttää ainoastaan ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja laitteita varmistaakseen, että työ sujuu tehokkaasti ja laadukkaasti.

Aura-auto auraa lunta urheilukentältä

Urheilukenttien kesä- ja talvikunnossapito

Tarjoamme urheilukenttien kattavat kunnossapitopalvelut, joihin kuuluvat sekä talvi- että kesähuolto. Tiimimme voi auttaa varmistamaan, että urheilukenttäsi on hyvin hoidettu ja käyttövalmis ympäri vuoden.

kunnossapitoa

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme luotettavia ja laadukkaita kunnossapitopalveluja. Ota yhteyttä jo tänään, niin saat lisätietoja palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua pitämään kiinteistösi turvallisena ja hyvin huollettuna ympäri vuoden.

Ota yhteyttä