Maarakennusta Oulussa ja lähialueella

Maarakentamista vankalla kokemuksella

Yrityksemme on erikoistunut tarjoamaan asiakkaillemme ammattitaitoisia maarakennus palveluita. Kokeneet työntekijämme käyttävät työmaalla vankkaa kokemustaan ja pitävät huolen, että jokainen projektimme toteutetaan tehokkaasti, turvallisesti ja korkeimpien standardien mukaisesti.

Tarjoamme laajan valikoiman maansiirtopalveluja, mm:

 

Työmaan valmistelu:

Voimme auttaa valmistelemaan työmaasi rakentamista varten raivaamalla maata, tasoittamalla maaperää ja varmistamalla, että työmaa on valmis rakentamista varten.

 

Kaivuutyöt:

Tiimimme pystyy hoitamaan monenlaisia kaivuuhankkeita pienistä asuinrakennustöistä suuriin kaupallisiin hankkeisiin. Käytämme uusinta tekniikkaa varmistaaksemme tarkkuuden ja täsmällisyyden ja minimoidaksemme samalla ympäröivälle alueelle aiheutuvat häiriöt.

 

Maisemointi:

Voimme auttaa uusien maisemien rakentamisessa, mukaan lukien tukimuurien, polkujen ja muiden maisemointipiirteiden asentaminen. On sitten kyseessä omakotitalon piha jota haluatte piristää tai isompi kokonaisuus vaikkapa kokonaiselle asuinyhtiölle, meiltä löytyy siihen ammattitaito, kalusto ja tekijät.

 

Purkutyöt:

Tiimimme voi auttaa rakennusten ja rakenteiden purkamisessa, mukaan lukien roskien poistaminen ja alueen valmistelu tulevaa rakentamista varten.

 

Yrityksessämme olemme ylpeitä sitoutumisestamme asiakastyytyväisyyteen ja omistautumisestamme luotettavien ja ammattitaitoisten palvelujen tarjoamiseen. Olitpa sitten omakotitalon omistaja, kaupallinen rakennuttaja tai kunnallinen taho, meillä on asiantuntemusta ja kalustoa tarpeisiisi.