Talvi- ja kesäkunnossapitoa Oulun alueella

Laadukasta kunnossapitopalvelua

Tarjoamme yrityksessämme kattavat kunnossapitopalvelut Oulun alueella, joilla varmistamme, että kiinteistönne on turvallinen, houkutteleva ja hyvin hoidettu ympäri vuoden.

Olemme erikoistuneet erilaisiin kunnossapitopalveluihin, alla olevan listan kautta pääset tarkemmin tutustumaan erilaisiin palveluihin joita tarjoamme. Kannattaa olla meihin yhteydessä, jos sinulla on tarve jollekkin laajemmalle palvelu -kokonaisuudelle, autamme mielellämme!

 

Teiden ja rakennusten pihojen lumenpoisto:

Kokenut ammattilaisryhmämme käyttää huipputeknisiä laitteita poistaakseen lumen teiltä ja rakennuksien pihoilta nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme luotettavaa ja läpinäkyvää palvelua, joilla varmistamme, että kiinteistönne ympäristö pysyy turvallisena, saavutettavissa ja houkuttelevana ympäri talven sekä samalla saatte tekijän jonka aikatauluihin pystyy luottamaan.

 

Lumenauraus:

Tehokkaalla kalustollamme voimme poistaa lumen nopeasti ja tehokkaasti kiinteistöiltäsi, kuten parkkipaikoilta, ajoteiltä ja jalkakäytäviltä. Pystymme hoitamaan kaikenkokoiset lumenauraustyöt ja varmistamaan, että kiinteistösi on puhdas ja helppokulkuinen.

 

Hiekoitus ja hiekoitus:

Käytämme hiekkaa ja hiekoitushiekkaa parantaaksemme pitoa jäisillä pinnoilla, mikä auttaa estämään liukastumisia ja kaatumisia. Tiimimme voi auttaa varmistamaan, että kiinteistösi on turvallinen ja helppokulkuinen myös talven ankarimmissa sääolosuhteissa.

 

Niitto ja murskaus:

Talvikunnossapitopalvelujen lisäksi tarjoamme myös niitto- ja murskauspalveluja, joiden avulla voimme ylläpitää kiinteistösi ulkonäköä ja turvallisuutta kesäkuukausina. Tiimimme käyttää ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja laitteita ainoastaan varmistaakseen, että työ tehdään tehokkaasti ja laadukkaasti.

 

Urheilukenttien kesä- ja talvikunnossapito:

Tarjoamme urheilukenttien kattavat kunnossapitopalvelut, joihin kuuluu sekä talvi- että kesähuolto. Tiimimme voi auttaa varmistamaan, että urheilukenttäsi on hyvin hoidettu ja käyttövalmis ympäri vuoden.

 

 

Olemme yrityksessämme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme luotettavia ja laadukkaita kunnossapitopalveluja. Ota yhteyttä jo tänään, niin saat lisätietoja palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua pitämään kiinteistösi turvallisena ja hyvin huollettuna ympäri vuoden.